Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Книжкові новинки Національного олімпійського комітету України подаровано юнацькій бібліотеці

Фонд Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва нещодавно поповнився новими виданнями олімпійської тематики. Три надзвичайно цікаві книги подарував нам давній друг бібліотеки- перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області Віктор Володимирович Флентін в рамках Всеукраїнської акції НОК «Олімпійська книга».

Юним читачам, учням та вчителям загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій стане в нагоді та буде спонукати до занять спортом навчальний посібник М.М.Булатової «Твій олімпійський путівник», 2017 року видання. Сторінки книги знайомлять з олімпійськими видами спорту, історією та становленням олімпійського руху, а також досягненнями атлетів світу й України на Олімпійських іграх.

Ініціатор відродження сучасних Олімпійських ігор П’єр де Кубертен головним виховним завданням олімпійського руху вважав формування в людині гармонії через спорт. Методичний посібник В.М. Єрмолової «10 уроків із П’єром де Кубертеном» адресований вчителям, студентам спортивних і педагогічних вищих навчальних закладів з метою впровадження олімпійської освіти в навчально-виховний процес школярів.

У червні 2015 року ми стали свідками унікальної спортивної події- перших в історії Європейських ігор в Баку. Українці завоювали на цих змаганнях 46 медалей. Про наших спортсменів, що брали участь і перемагали на цих іграх розповідає видання «Українські спортсмени- чемпіони і призери I Європейських ігор».

Впевнені, що кожна з цих книг знайде свого зацікавленого читача.

Щиро вдячні за цей безцінний подарунок фанату і ветерану спорту, популяризатору здорового способу життя та олімпійських принципів серед молоді Віктору Володимировичу Флентіну!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона