Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Вчителі про мистецтво та книгу

Серед дієвих та довготривалих форм співпраці відділу мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва з освітніми закладами є участь у виїзних семінарах-практикумах слухачів мистецьких дисциплін курсів з підвищення кваліфікації Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Цього разу група вчителів знайомилась з основними напрямками діяльності відділу мистецтв, робила мистецтвознавчий аналіз художніх творів випускників спеціалізованої ЗОШ №27, представлених на виставці “Від традицій— до новацій”, з зацікавленням розглядала виставку-інсталяцію “Пізнаємо Японію через творчість”.

Вчителям мистецтва та музики працівниками відділу було запропоновано перегляд колекції мистецтвознавчих новинок. Кожен з учасників практикуму мав змогу не тільки познайомитись з книжковою панорамою, але й обрав для презентації видання, які можуть бути цікавими і корисними як для педагогів так і для школярів.

Зацікавлення викликав яскравий та креативний огляд таких видань, як “Теорія і методика музичної освіти” В.Черкасова, “Українські митці у світі”, “Поетика дитячого екслібриса”, “Дівчина-легенда” Н.Топської, “У світі вишивки та бісероплетіння” О.Федишин, “Подільський Орфей” Н.Топської, “Українська та зарубіжна музичні літератури” Я.Бодака та Л.Соловей, “Марші української звитяги” М.Балеми, “Мистецтво для тебе” Л.Любарської та Т.Харламової.

Нотну збірку “Українські жіртівливі пісні” навіть було проілюстровано спільним виконанням пісні “Заспіваймо пісню веселеньку”.

З великою повагою до автора та щемом презентовано збірку поезій Кузьми Скрябіна.

Педагоги набули навичок анотування книжкових видань й отримали яскраві, позитивні емоції від професійного спілкування та перебування в бібліотеці.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона