Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Школа акторської майстерності в бібліотеці

В обласній бібліотеці для юнацтва продовжують реалізацію цікавих молодіжних проектів спільно з молодіжними громадськими організаціями. Таким проектом, що зацікавив творчу молодь є школа акторської майстерності «SHARM», чергове заняття якої відбулося 12 листопада. Участь в його реалізації, крім бібліотеки, беруть ГО «Молодь за краще майбутнє», «Пласт» та театральна майстерня «EXP».

В 2-му семестрі арт - проекту взяли участь відомі майстри театрального мистецтва – Олександр Царук - заслужений артист України, актор обласного академічного театру ляльок; Володимир Павловський – режисер та актор, викладач кафедри театрального мистецтва Київського національного університету культури і мистецтв; Олена Закревська – режисер Хмельницької обласної телерадіокомпанії «Поділля-центр». Впродовж дня відомі гості проводили з учасниками школи майстер - класи з акторської майстерності, режисури, сценічної мови, демонстрували свої творчі набутки. Олександр Царук показав ази роботи з різними ляльками , Володимир Павловський поділився секретами професії режисера та запропонував відео з серіалу «Суперкопи», де брав участь, як актор, а Олена Закревська розповіла про професійну «кухню» випуску програм телебачення.

Організатори заходу вдячні спонсорам - «Майстерні карамелі», компанії «AVON» та «Дім кави» за подарунки гостям та призи учасникам школи - переможцям творчих конкурсів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона