Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

«Миротворче обличчя війська»

- під такою назвою 14 липня в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва пройшла історична година присвячена Дню українських миротворців.

До бібліотеки відзначити свято завітали солдати і офіцери Хмельницького батальйону Національної Гвардії України. Завідуюча відділом Ірина Міщенко розповіла воякам про встановлення цього свята, яке відзначається 15 липня на державному рівні з 2013 року та провела віртуальну подорож в історію миротворчої діяльності нашої держави.

Починаючи з 1992 року наші військові брали участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки в багатьох регіонах світу: Косово, Боснія і Герцеговина, Ангола, Македонія, Гватемала, Афганістан, Хорватія, Ірак, Ліван та багатьох інших. Понад 200 військових, які служили в наших миротворчих підрозділах, нагороджені державними нагородами, а понад 10 тисяч осіб – відзнаками Міністерства оборони України. І зараз наші миротворці під українським прапором беруть активну участь у забезпеченні миру і стабільності в багатьох країнах світу, завжди гідно представляють нашу країну перед світовою спільнотою.

Нацгвардійці подивились відеофільм «Українські миротворці» Їм, воїнам, які беруть участь у захисті нашої держави на сході країни, близькі і зрозумілі мужність людей в блакитних шоломах.

На книжковій виставці були представлені видання, на сторінках яких історії про зразкове виконання службових обов'язків, про вірність присязі учасників миротворчих операцій та збереження пам'яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час служби у складі миротворчого контингенту.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона