Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Виставка Тетяни Бадєєвої

Художня галерея Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва допомогла заявити про себе не одному самобутньому митцеві, відкритись не одному яскравому таланту. Цього разу бібліотека експонує графіку й малярство на склі Тетяни Бадєєвої на її персональній виставці “Паралельні світи”. Молода художниця цілком професійно вихоплює з навколишнього світу ті моменти, які потім передає, пропустивши через власні відчуття та фантазію. Асоціативність мислення і багатство нюансів витворюють цікаві образи предметів і явищ, інспірованих спостереженнями, життєвим досвідом і фантазією. У її картин досить різні теми та сюжети. Роботи є оригінальними та новаторськими. Поряд із роботами, які художник щедро заповнює мотивами з реального життя, органічно співіснують твори фантастичного змісту, що демонструють безмежність людської уяви і фантазії. Її твори статично виважені, сповнені філософською мелодикою та поетикою. Це світ вишуканої фантазії, що нагадує подорож у дитинство, до свого коріння. У творчому доробку художниці понад 30 робіт. Будучи членом Спілки самодіяльних жінок-художниць “Дивоцвіт”, брала участь у декількох тематичних колективних виставках, які організовувались в Родинному домі. Вперше свої роботи показала на виставці на приз Катерини Білокур у 1999 році, посівши друге місце.

Перша невелика авторська виставка відбулась в “Галереї на Проскурівській” у 2005 році. Віртуозне володіння самостійною технікою живопису на склі дало змогу автору донести до глядача своє романтичне бачення світу в роботах “Паралельні світи”, “Яблука зими”, “Менестрелі”, “Пора” та інші. Експозиція знайомить глядача й з цікавою серією графічних робіт, які складаються з 14-ти гіперболізованих портретів обраних героїв. Автор зміг відверто, професійно образотворчими засобами змалювати особливі риси характеру подруги, знайомого або родича. Цікавою є робота “Перед битвою”, в якій змальовано подругу в образі Дон Кіхота.

Натхнення художниці — у її гармонії з буттям, а сила — у натхненні. Персональна виставка “Паралельні світи” - це ще одна сходинка до успіху, до визнання Тетяни як художника.

Відео::Виставка Тетяни Бадєєвої
 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона