Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Нові видання юних літераторів презентовано в бібліотеці

Давня дружба і партнерство поєднують колективи обласної юнацької бібліотеки та Зразкового художнього колективу прес-клубу «Юний журналіст» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Тому і поспішають до бібліотеки юні журналісти і письменники щораз, коли вийде з друку їх нова збірка, щоб поділитись своєю творчістю з читачами . Цього разу пресклубівці зібрали багатий врожай. 31 травня ними було презентовано одразу три видання: традиційний альманах із оригінальною назвою «Інсайт», до якого ввійшли твори вихованців та випускників прес-клубу, а також друзів колективу , оповідання у стилі фентезі «Подорож у Вогникове містечко» вихованки прес-клубу Вероніки Кучер і, нарешті, третє видання – оповідання Євгенії Соболєвої «Ті, хто серед нас».

Вероніка Кучер у своєму оповіданні описує захопливу подорож і пригоди молодої журналістки у паралельному чарівному світі, куди вона випадково потрапила. Хто знає, можливо у майбутньому Вероніка, розвиваючи свій талант в жанрі фентезі, стане наступною Джоан Роулінг?

Євгенія Соболєва своє оповідання присвятила наймолодшому Герою Небесної Сотні - 17-річному тернопільчанину Назару Войтовичу, який загинув на Майдані від кулі снайпера. Молода письменниця пише зворушливий лист від імені загиблого юнака своїм батькам і звернення до нас – українців.

На презентації був присутнім начальник управління освіти Хмельницької міської ради Роман Дмитрович Миколаїв. Йому юні журналісти доручили місію розшукати батьків Назара і передати книгу їм. Ведуча презентації – провідний бібліотекар Леся Романюк знайшла теплі слова підтримки кожній з талановитих дівчат та побажала їм нових творчих злетів. Відбулося також підбиття підсумків роботи прес-клубу за рік, вручення нагород , грамот та дипломів цьогорічним випускникам.

На закінчення заходу усі учасники врочисто заспівали гімн України.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона