Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Музика – вічна і прекрасна

Мала сцена обласної бібліотеки для юнацтва — постійний майданчик для виступів студентів Хмельницького музичного училища ім.В.Заремби. Вони популяризують як музичну класику так і музично-виконавське мистецтво. Спілкуючись з аудиторією, молоді виконавці набувають практичних навичок публічних виступів. Особливої значущості ці виступи набувають напередодні випускних іспитів та конкурсних змагань.

Впродовж травня в рамках роботи студії “Дебют” при відділі мистецтв відбулись концерти студентів з циклу “У дзеркалі творчої самореалізації”.

Сольний концерт-коментар “Класики - нащадкам” студентки IV курсу (спеціалізація “Фортепіано”) Софії Буштрук став неабияким випробуванням для виконавиці, адже грати всім відомі твори І.-С.Баха, Людвіга ван Бетховена, Ференца Листа, Олександра Скрябіна та Фредеріка Шопена дуже відповідально. Але дівчина справилась з хвилюванням і її майстерність в грі не залишила байдужими юних слухачів- учнів колегіуму №16. Свою вихованку представила аудиторії педагог Жанна Петрівна Волкова, цікавим та змістовним був її коментар до виконуваних творів.

Самовіддано, натхненно відтворила звукову палітру музичних творів багатьох епох і стилів скрипалька, студентка - випускниця Агнесса Власюк. У концертній програмі “Музика — моє життя” звучали “Сарабанда” І.-С.Баха, “Соната” Й.Гайдна, “Токата” М.Лисенка, “Концерт для скрипки №2” Г.Венявського, “Роздум” Ж.Массне. Педагог Тетяна Миколаївна Левчук у своєму слові запросила слухачів у вир музичної дії, розкрила таємниці, що досі здавалися слухачам незбагненними.

Молодий педагог Віталій Бернацький, який в свій час дебютував на малій сцені бібліотеки, а тепер виступає в якості наставника, представив талановиту студентку Анастасію Андрєєву з цікавою програмою “Музика- голос мого серця”. Піаністка продемонструвала бездоганну техніку і глибину проникнення в музичні образи виконуваних фортепіанних творів Ф.Шопена “Балада”, В. Косенка “Поема “ та “Легенда”, С.Рахманінова “Море”.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона