Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Реалізація Концепції національно -патріотичного виховання юнацтва та молоді

Сьогодні Україна проживає один із найсуворіших періодів становлення та розвитку. Відбувається випробовування народу на стійкість, мужність, порядність. Саме в такі періоди загартовується сила і дух нації, викристалізовуються її цінності, торується нелегкий шлях до суверенності. Людина не народжується з почуттям самоусвідомлення себе громадянином і патріотом власної держави. Вона повинна пройти складний шлях розвитку, набути досвіду, стати носієм ціннісних пріоритетів. І допомогають їй в цьому різні суспільні інституції: родина, заклади освіти, культури, громадські організації тощо.

19 травня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулися громадські слухання у форматі круглого столу «Реалізація Концепції національно – патріотичного виховання юнацтва та молоді».

На обговорення виносились питання :

- особливості сучасного патріотичного виховання;

- методи і форми національно-патріотичного виховання: з досвіду роботи закладів культури , освітніх установ, громадських організацій;

- виховання патріотизму на прикладі реальних героїв

Участь в обговоренні взяли Таньчук Т.М. -директор Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва;Тарчевська В. Б.- зступник директора обласної бібліотеки для юнацтва; Черноус В.Ю. -директор Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім.Т.Шевченка; Корольова Н.М. – практичний психолог міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Іова В.Ю.- зав.сектором патріотичного виховання обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Процун Олександр- станичний Хмельницького осередку національної скаутської організації «Пласт»; Ярова Настя-депутат Хмельницької міської ради, волонтер; читачі бібліотеки.

Учасники круглого столу обговорили проблеми та обмінялись досвідом патріотичного виховання юнацтва та молоді, намітили програму спільної діяльності.

Зустріч за круглим столом організована управлінням культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона