Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Читач року обласної бібліотеки для юнацтва

Незважаючи на засилля новітніх інформаційних технологій та можливостей Інтернет-мережі, юнацтво охоче тягнеться до книг, що сіють розумне, добре і вічне. Майже 30 тисяч користувачів обслуговує щороку обласна бібліотека для юнацтва.

Традиційно квітень в юнацькій книгозбірні наповнений приємними турботами, пов’язаними зі щорічним відзначенням кращих читачів - переможців рейтингу читацької активності.

21 квітня в бібліотеці відбулось чергове свято – конкурс «Читач року», мета якого- вшанування активних читачів та спілкування молоді з лідерами читання.

Фіналісти конкурсу - переможці у номінаціях : «краєзнавець – дослідник» , «прес – оглядач», «ерудит», «різноманітність літературних уподобань», «творча особистість» – справжні книголюби, активні учасники життя бібліотеки, її друзі і помічники. Це старшокласники Назар Іщук ( СЗОШ № 6), Катерина Барицька (гімназія № 1), студентки - Анна Домбровська (Хмельницьке музичне училище), Вікторія Шевчук ( Хмельницький Національний університет), Вікторія Боднарчук (Кам’янець – Подільська податкова академія). Для них юнацька бібліотека стала привітною домівкою, джерелом отримання інформації, комфортною вітальнею для спілкування з друзями та майданчиком для вирішення актуальних проблем.

Читачі бібліотеки - студенти Хмельницького медичного коледжу та Хмельницького університету економіки і підприємництва, запрошені на свято, познайомились з переможцями конкурсу, дізнались про їх літературні смаки та читацькі вподобання, хобі, творчі досягнення та плани на майбутнє, рекомендації ровесникам щодо вибору кола читання.

У всіх відділах бібліотеки представлені виставки новинок світової та сучасної української літератури, електронних видань і аудиокниг. Фахівці бібліотеки надали повний перелік послуг, які надає бібліотека.

Переможці отримали в подарунок книги класиків та сучасних українських авторів . А присутніх гостей порадували пантомімою на тему книги і читання учасники гуртка «Летючий корабель» (керівник Тукало Світлана).

Для майбутніх претендів на звання кращого читача року двері бібліотеки завжди гостинно відчинені .

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона