Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


“Малюю світ любов'ю”

Про те, що оволодіти флористичним живописом або мистецтвом ошибани може кожен, хто бачить красу навколо себе та має бажання творити, свідчить виставка робіт хмельничанки Галини Клименко “Малюю світ любов'ю”, яка нещодавно експонувалась у виставковій залі обласної бібліотеки для юнацтва.

Картини Галини Клименко з сухих квітів і рослин мають не лише колір і форму, а й, здається, запах – літа, осені, весни. І народжують настрій – сумний чи веселий, безжурний чи задумливий. Фітоживопис автора вражає глибоким змістом, неперевершеними ідеями та продуманою тематикою.

Для втілення задумів Галина Григорівна використовує все що завгодно: фарби, квіти, кору дерева, мушлі. У прямокутниках рам кучерявляться невпізнанні пелюстки чаю каркаде, оштукатурена фарбою гречана крупа, підмакіяжені зерна кави, жмути мережива. Ідеї творів відображено не в назвах, а в колірній гамі, тематичній спрямованості. Вражає несподіване використання природних матеріалів, своєрідність живопису, поєднаного з іншими — нетрадиційними — виражальними засобами.

Повсякденні, звичайнісінькі, абсолютно далекі від світу мистецтва речі в роботах Клименко створюють сюжети, наповнюють простір у рамі життям. Самі рами — також невід'ємний елемент будь-якої роботи. Мають значення фактура, розмір, колір, аксесуари. Втім, має значення все — бо все робиться з любов'ю. Твори Галини Клименко є в приватних колекціях не лише в Україні, а й у багатьох країнах світу. Найпопулярніші, найзапитуваніші — ті, що нагадують людям про рідний край, про милу серцю Вітчизну. Власне, всі її роботи — мов тепло рідного дому, що зігріває серце.

Галина Клименко відкриває по-новому і вдихає нове життя в звичайні предмети й речі, які оточують нас щодня. І переконана, що “теплий подарунок природи, виконаний з любов'ю дарує позитив”. В цьому пересвідчились багаточисельні відвідувачі цієї цікавої виставки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона