Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Спортоманія у бібліотеці до Міжнародного Дня спорту на благо миру та розвитку.

Обласна бібліотека для юнацтва часто ініціює проведення заходів , направлених на формування здорового способу життя молоді і підлітків нашого міста. От і цьогоріч до Міжнародного Дня спорту на благо миру та розвитку у бібліотеці почалася справжня спортоманія! Учні ліцею № 17 та НВК №10 взяли участь у фотопроекті «Спортоманія». Таким чином вони висловили своє ставлення до проблем наркоманії, паління та інших шкідливих звичок та мали змогу заявити, що у нашому місті є молодь, яка підтримує здоровий спосіб життя.

А підлітки СЗОШ №27 відвідали олімпійський урок, який проводили фахівці читального залу. Під час заходу відбулося обговорення, чому важливо займатися спортом саме у підлітковому віці, що таке здоровий спосіб життя і чи має сучасна молода людина можливість дотримуватись його сьогодні. Серед присутніх виявилось чимало спортсменів і вони із захопленням переглянули унікальні відеоматеріали про історичне проходження олімпійського вогню через місто Хмельницький у 1980 році. Учасники заходу виконали тренінгові вправи «Аргументи курців», які запозичено у австрійських скаутів. Дані вправи мають надзвичайно демотивуючий вплив на тих підлітків, які мають проблеми із курінням.

На завершення читачам було продемонстровано презентацію, з якої вони дізналися про цікаві спортивні досягнення людей, які потрапили до книги рекордів Гіннеса, серед яких, до речі, є і українці.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона