Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Молодіжний читацький форум "Молодь читає - країна процвітає" в бібліотеках області

Бібліотеки міст Хмельницького і Нетішина, Городоцького та Ізяславського районів провели багато зустрічей в рамках Молодіжного читацького форуму «Молодь читає – країна процвітає». Хмельницькі бібліотекарі запропонували молоді літературну дегустацію книг найпопулярніших українських авторів. Для тих, хто цікавиться історією міста організували «Краєзнавчі перегони». В міській бібліотеці №7 пройшла акція «Бібліотека об’єднує молодь ”,проведено опитування молоді про читацькі вподобання. Бібліотека №11 повела презентації буктрейлерів на книги українських авторів Світлани Талан, Володимира Лиса, Марії Матіос та Сергія Жадана. Відеозйомку та монтаж здійснювали активні користувачі бібліотеки – студенти вищого профтехучилища №11 міста Хмельницького.

Бібліотекарі Нетішина запросили на зустріч з молоддю місцевих письменників та поетів. Для тих, хто любить через книгу пізнавати світ, провели літературний марафон та літературний лабіринт. Кращих знавців літературних новинок, жанрів художньої літератури та літературних ерудитів нагородили найкращими подарунками – книгами.

Актуальним флешмобом «Читання – праця для душі» розпочали форум активні відвідувачі юнацького абонементу в Городоцькій районній бібліотеці. Молоді люди, що пишуть вірші – Павлючик Олеся, Татарчук Ірина та Рада Гонтар – ділились з друзями своїми поетичними знахідками. Всі бажаючі прийняли участь в фотосесії «Фото з улюбленою книгою». За час проведення заходів молодіжного форуму більше сотні юнаків та дівчат Городоччини стали читачами бібліотек.

В Ізяславській бібліотеці вибрали лідерів юнацького читання. Ними стали Вікторія Олексюк, Михайло Левицький, Валерія Протченко. Учасники клубу любителів поетичного слова «Первоцвіт» читали свої вірші, розповідали про поетів України та їх творчість. Багато цікавих фактів з літературного життя району підготували бібліотекарі на зустріч під назвою «Літературна карта Ізяславщини».

Запрошуємо бібліотеки області ділитись інформацією про зустрічі з читачами в рамках Молодіжного читацького форуму.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона