Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
«Калейдоскоп дитячих фантазій»

Обласна бібліотека для юнацтва вже багато років виступає ініціатором популяризації творчих молодіжних проектів області. Довгоочікуваним подарунком для шанувальників мистецтва є вернісаж творчих робіт учнів Хмельницької спеціалізованої ЗОШ №27 «Калейдоскоп дитячих фантазій”, відкритий для перегляду 4 листопада у виставковій залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва.

На виставці представлено 32 творчі роботи учнів, виконані у різних техніках - розпис на тканині, вишивка нитками та бісером, розпис на склі, квілінг, ліплення з солоного тіста, флористика. Живим диханням творчості наповнені твори Шкулета Олександра, Ковальчук Катерини, Захаркової Ганни, Красій Анастасії, Цибулі Олени, Герасімова Богдана, Адамової Юлії, Березюк Марини, Петрик Марини, Гаврилюк Сабіни, Кухарчук Глафіри, Сівохіна Артема, Гопп Максима, Харусь Христини, Лозінської Тетяни, Пилипенко Олександра, Пінтах Тараса, Герасимова Богдана, Страшнюк Ірини, Печайко Олександра, Баран Олени, Гаврилюк Інни, Цапуріна Максима, Юзкової Дар'ї. Це, в основному, випускні творчі роботи учнів - яскраві і різноманітні, сповнені особливим теплом, ніжністю і неповторністю. В техніці холодного батику та вільного розпису створені оригінальні роботи “Мушлі”, “Підводний світ”, “Світанок. Гейша. Сакура”, “Нічна уява”, “Коти на даху”.

В цікавому мелодійному ключі звучать квіткові композиції- ”Тюльпани”,”Моя мрія”, “Символ палкого кохання”, ”Подих вітру”. Квіти яскраві, ніжні, розкішні приносять людям радість і цією радістю щиро, від усієї душі ділиться з глядачем Лозінська Тетяна, Пилипенко Олександр, Баран Олена, Цибуля Олена, Герасімов Богдан, Адамова Юля, Березюк Марина. Коли на картини дивишся здалеку, то здається, що вони випромінюють сонячний чистий колір. Але враження стає набагато сильнішим, коли підходиш ближче. Ніби казкова сила затягує тебе в завірюху барв та пахощів літа. Ти дивишся і не можеш відірвати очей від цієї квітучої краси. Саме таке враження залишається від вишитих робіт “Квіти сонця”, “Квіткова колекція”,”Літній пейзаж”, “Іриси”. Учні досконало оволоділи технікою розпису по склу, про це свідчать оригінальні за формою та декоративним розписом пляшки.

Роботи зачаровують своєю безмежною фантазією, дитячою безпосередністю, своїм особливим баченням світу. Завітавши до виставкової зали, глядач потрапляє у дивововижний, різнокольоровий, незвичайний світ радісних почуттів, світлих барв, де відпочиває душа, співає серце. Запрошуємо відвідати вернісаж всіх тих, хто живе бажанням розкрити таємниці мистецтва, побачити та пізнати шляхи сходження до вершин майстерності, пережити те душевне хвилювання, яке передали молоді творці.

ФОТО ЗВІТ

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона