Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Історії мужності
презентації серії книг про воїнів АТО

Виховання у молодого покоління почуття любові до Батьківщини, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині є пріоритетом загальнодержавного рівня.

Першочерговим завданням бібліотеки є популяризація літератури, яка сприяє вихованню патріотизму, відчуття причетності до історичної долі України, висвітлює події, котрі відбуваються на сході держави, оспівує героїв - захисників.

15,16 березня бібліотекарі відділу абонементу учням ліцею №17 та студентам Хмельницького ліцею електроніки презентували кращі видання про Героїв Майдану та воїнів АТО. На презентації представлено книги: С.Лойко «Аеропорт» (описано п'ять останніх днів 240-денної оборони Донецького аеропорту, які автор провів із його захисниками -«кіборгами»); Є.Положій «Іловайськ» ( складається із 16 новел, в основі кожної з яких - спогади бійця, учасника Іловайського котла); В.Шкляр «Чорне сонце» (присвячена бійцям добровольчого батальйону «Азов»); М.Матіос «Приватний щоденник. Майдан. Війна» ( відома письменниця в документальному стилі описала події в країні з 31 листопада 2013-го року до липня 2015 року); Л. Якимчук «Абрикоси Донбасу» (цикл віршів про АТО, про сьогоднішню ситуацію в країні та на малій батьківщині письменниці – в Первомайську); «АД 242 : історія мужності, братерства і самопожертви» ( наймаштабніший книжковий проект про оборону Донецького аеропорту). Познайомились присутні і з книгами «Небесна сотня», «Війна очима ТСН: 28 історій по той бік камери», «Літопис самовидців: 9 місяців українського спротиву» та часописом «Військо України». По закінченні заходів присутні мали можливість ознайомитись з книгами та журналами на книжковій виставці під назвою «Історії мужності».

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона