Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Розфарбуй свій світ
Майстер-клас з флористики до 8 березня.

Французький поет Шарль Бодлер сазав: «Жінка – це запрошення до щастя». Це свята істина. А яка прекрасна і квітуча жінка, коли вона щаслива! Якщо ви днями проходили повз обласну бібліотеку для юнацтва і вам здалося, що навколо усе квітне, то ви не помилились. Напередодні жіночого свята в бібліотеці провели майстер-клас з флористики. Тож розкішних квітів і жінок тут було достатньо!

На майстер-клас «Розфарбуй свій світ» було запрошено директора святкового агентства «Fleur» - флориста-декоратора Олену Плєтньову. Так чудово, коли жінка володіє не тільки секретами кулінарії і створення домашнього затишку, а ще й уміє створювати квіткові композиції. До того ж сьогодні мистецтво флористики є досить популярним. Тож під час майстер-класу пані Олена показала, як правильно створювати флористичні композиції, поділилась техніками створення декоративних елементів для букетів - сушених цитрусів, паличок кориці, кардамону і шишок. За допомогою асистентів із глядачів гостя чаклувала над квітами, як справжня фея, створюючи букети різних стилів. А ще флорист- декоратор дала багато практичних порад , як обирати лише свіжі квіти на ринку і не помилитись, як заготовляти декоритивні елементи для квіткових композицій, використовувати підручні матеріали, як прикрашати квітами сімейні свята.

Флористичний майстер – клас виявився напрочуд надихаючим, адже кожна учасниця мала змогу не лише споглядати чудові квіти, торкатися їх ніжних пелюсток, але й освоїти основи флористики. А на останок усі присутні отримали у подарунок витончену бутоньєрку.

Після такого майстер – класу сумнівів уже не залишилось - у наше місто прийшла весна...

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона