Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


ЛІХТАРИКИ ЧАРІВНОГО ВАЛЕНТИНА

За вікном лютий ще намагається сказати своє останнє слово, але ніхто його вже не слухає. Мешканці нашого міста уже відчувають перші подихи весни, посміхаються до сонячних зайчиків і настрій від того в усіх пречудовий! Скоріше хочеться замінити важкі пуховики на тоненькі пальта, додати у свій гардероб більше яскравості, підхопитися та бігти назустріч прекрасній весні… А тут іще усі вітрини пістрявіють сердечками і купідончиками, продавці квітів на вулиці уже пропонують підсніжники – перші поцілуночки весни, а коли збігаєш сходами у підземний перехід, то ніби пірнаєш у море тюльпанів. Саме так цього року нас зустрічає Святий Валентин і нагадує, що любов, кохання – це саме прекрасне, що може відчувати людина!

І у нашій книгозбірні відчувається той настрій: все більше попиту на романтику! Теплі історії про кохання, шедеври любовної лірики, пристрасні романи – те, за чим усе частіше звертаюся наші читачі. Помилуватись на ліхтарики чарівного Валентина та послухати пісні Купідона завітали до бібліотеки старшокласники шкіл нашого міста. Що ж таке справжнє кохання намагались розібратись юні читачі разом із фахівцями читального залу. Як розпізнати справжнє почуття, як будувати стосунки і підготувати себе для створення сім’ї- це питання, які, на жаль рідко обговорюють із дітьми в школі. Але вони бувають важливішими за алгебру чи фізику. Тому ці теми підіймаються в юнацькій бібліотеці. І не лише на День Валентина. Про це говорили й цього разу. Найкращі романтичні хіти та цікава інсталяція створили дійсно святкову атмосферу. Жваві конкурси та вікторини, цікаві опитування, дотепні відео про кохання та дружбу, та подарунки – звичайно ж валентинки. Було усе, що потрібно для гарного свята. Також ми з’ясували, що серед молодого покоління ще не перевелись справжні романтики, люди, які шукають те саме чисте і щире кохання.

Усі романтично налаштовані читачі мають можливість взяти книги з нашої книжково-ілюстративної «валентинівської» виставки, яка діє у читальному залі.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона