Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Літературна вечірка з ароматом чаю

На вулиці – холодно, а в читальному залі бібліотеки - тепло, затишно, комфортно, відчувається аромат свіжо завареного чаю. Це бібліотекарі разом з учнями ЗОШ №14 святкують Міжнародний день чаю.

Щорічно 15 грудня у всіх країнах, які мають статус провідних світових виробників чаю, відзначається це свято. Найгучніше святкування відбувається в Індії і Шрі-Ланці, але й такі країни як Непал, Індонезія, Бангладеш, В’єтнам, Кенія, Малайзія, Танзанія теж не залишаються байдужими до цього свята. Долучаються до свята і українці.

Отож, саме в цей день, кожен із запрошених на чайно-літературну вечірку до бібліотеки мав можливість почути цікаві розповіді про історію свята, про батьківщину чаю, про способи виготовлення різних сортів чаю, про національні особливості чаювання в різних країнах та скуштувати запашного чаю. А ще читачі з великим задоволенням взяли участь він інсценівці «Чаювання капелюшників» за твором Льюїса Керролла “Аліса в Країні див”, в майстер-класах із заварювання чаю та складання серветок, відповідали на питання гри-вікторини “За чайним столом”. Багато корисної інформації відкрили для себе учасники вечірки в друкованих виданнях, представлених на книжково-ілюстративній виставці “Цей різнобарвний чай”.

На бібліотечну чайну вечірку завітав артист Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру Михайло Марченко, який порадував гостей грою на саксофоні. На завершення свята всі присутні дружно заспівали під акомпонемент гітари.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона