Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 


«Війна очима ТСН :28 історій по той бік камери»
презентація альбому

До Дня захисника України працівники відділу абонементу обласної бібліотеки для юнацтва 12 та 13 жовтня 2015 р. для учнів ліцею №17 і НВО №5 презентували книгу «Війна очима ТСН».

Війна в Україні розгорнулася не лише на східному фронті: інакші, але так само важливі бої невтомно тривають на фронтах візуальних мистецтв, літератури, журналістики… Ця книга є спробою панорамного погляду на перебіг воєнних подій на Донбасі 2014-2015 рр. У баченні журналістів телевізійної служби новин, попри власний патріотизм та глибоке і гостре переживання тяжких для країни часів, ці репортери не зраджують журналістським стандартам і намагаються залишатися об’єктивними у висвітленні подій на Сході України. «Війна очима ТСН» - це 28 проникливих історій. Їх герої-журналісти, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО. Органічне поєднання авторських есе та фотографій роблять цю книгу одним із важливих документальних свідчень нашого часу. Окремі дані про людські втрати, наведені у книзі, не можуть вважатися остаточними, бо вони досі підлягають уточненню та оновленню. Гортаєш, читаєш – і розумієш, що на війні немає важчого чи легшого вибору, важчої чи легшої ділянки фронту, легкої чи важкої смерті. Тут все змішано, неначе на плакатному колажі – і нічого не залишається, окрім фіксації. Простої констатації фактів. Ось життя. Ось смерть. Ось любов. Ось героїзм. Ось прояв слабкості. Мить, яку фіксує камера фотокореспондента. Мить, за яку по-своєму ведуть боротьбу герої усіх 28 історій. Кожна їхня історія — це межа. Між життям і смертю, любов'ю та ненавистю, подвигом і гріхом. Особистий край світу. І крок за цей край. Вони знову робитимуть його. Бо звикли вірити лише своїм очам. Навіть тоді, коли заважають сльози.

Присутні на презентаціях схвильовано сприймали книгу, зі сльозами слухали вражаючі історії з неї, бажали всім воїнам і журналістам повернутись додому живими і миру в країні.

Книга «Війна очима ТСН» чекає на своїх читачів в бібліотеці. Вона нікого не залишить байдужим.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона