Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Незламний фронт відваги і доблесті

22 вересня, у День партизанської слави з почуттям безмежної подяки й любові, ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Розширити знання про партизанський рух на території краю, про героїв партизанського руху, сформувати інтерес і повагу до історичного минулого нашої Батьківщини, виховувати патріотичні почуття, гуманізм, любов до рідного краю, пошану до ветеранів війни - мета бібліотечних заходів обласної бібліотеки для юнацтва, приурочених до Дня партизанської слави .

22 вересня в книгозбірні відбувся вечір-зустріч «Незламний фронт відваги і доблесті». На зустріч зі студентами гуманітарно-педагогічної академії з відеопрезентацією про підпільний та партизанський рух на Поділлі завітала завідуюча музеєм Проскурівського підпілля Віта Баранюк. Крім історії створення та діяльності Проскурівського молодіжного підпілля, біографій його активних учасників, боротьбу партизанських загонів і з’єднань на території Хмельниччини, присутні дізнались про роботу музею,ознайомились з деякими його експонатами.

А працівники читального залу в цей день провели урок пам’яті «Вогонь війни у пам’яті навічно» в ЗОШ №14 . Учні дізнались про героїчну боротьбу населення Поділля в тилу ворога, про подвиги учасників Проскурівського підпілля М.Трембовецької, М. Ченаш, П.Семенюка, про життя і смерть юного партизана Валі Котика.

Розповідь доповнювала книжкова виставка “Відгомін втрати й пам’яті сльоза” з фондів бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона