Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

День знань в юнацькій бібліотеці

Першого вересня – традиційний День знань, оскільки цього числа починають навчання школярі та студенти, тобто реальні та потенційні читачі бібліотеки. Цього дня проводиться перший урок, участь в підготовці і проведенні якого спільно з педагогами беруть і бібліотекарі обласної бібліотеки для юнацтва.

Згідно рекомендацій Міністерства освіти України перший урок –патріотичного спрямування.

«Нам наймиліша і єдина Вітчизна за усі світи» - урок патріотизму під такою назвою запропонували навчальним закладам фахівці бібліотеки. В ході уроку бібліотекарі торкнулися історії України, звернули увагу на державотворчі процеси, розкрили зміст державної символіки та познайомили читачів з біографіями видатних українців, які доклали зусиль до утворення і розхвитку української держави та захисту її рубежів сьогодні. Готуючись до Першого уроку, кожен бібліотекар усвідомлював важливість завдань, окреслених у Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, пам’ятаючи, що гідного громадянина, палкого патріота своєї землі, захисника рідного народу може виховати тільки той, хто сам натхнений любов’ю до Батьківщини, у кого в серці живе Україна.

В цей день зали книгозбірні не змогли вмістити всіх бажаючих взяти участь в уроці патріотизму. Учні школи №1, ліцею №17 – урочисті та в вишиванках, розпочали свій новий навчальний рік в бібліотеці. А до тих, хто не зміг в цей день прийти до бібліотеки- бібліотекарі завітали самі. Так, фахівці відділу абонементу провели перший урок в актовій залі ліцею №17, а відділ періодики завітав до СЗОШ №6. Завершувались всі уроки в бібліотеці в День знань спільним виконанням Гімну України.

Впевнені, що такі заходи сприяють вихованню любові до рідного краю, почуття причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні, пробудження національної самосвідомості, гордості за свій народ.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона