Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Презентації нових книг у відділі абонементу

Не зважаючи на літо та канікули у відділі абонементу людно та гамірно. Адже багато наших читачів не уявляють канікули без книги. І працівники відділу прагнуть задовільнити всі читацькі смаки своїх користувачів, інформуючи їх про нові видання,що придбала бібліотека.

В липні фахівці абонементу презентували дві цікаві книги, які адресовані серйозному, вдумливому читачу.

Зокрема, для групи старшокласників була проведена презентація нової книги «Василь Стус: Поет і Громадянин». Цю книгу впорядкував Василь Овсієнко. До книги увійшли спогади та роздуми друзів, знайомих та родичів, які вважали своїм обов’язком зберегти подробиці життя цієї надзвичайної людини. Хтось написав чи розповів по свіжому сліду, і ці свідчення найцінніші, інші - з відстані часу, і це виважені оцінки. Упорядник відібрав для цієї книги спогади 74 авторів. Книжка адресована насамперед молодому поколінню українців, яке потребує щоб попереду йшов хтось бездоганний і відважний - людина морального абсолюту, яка знає, що «обов’язки сина народу, відповідального за цей народ, - єдині обов’язки».

«Волонтери. Мобілізація добра» - ще одна книга, з якою познайомили читачів бібліотекарі абонементу.

Люди для людей! Під цим девізом працюють сотні волонтерів у зоні АТО. Сповнені болю та обурення, віри та гіркоти, суму та надії історії про тих, хто, забувши про спочинок, допомагає біженцям і бійцям АТО, ризикуючи власним життям намагається зберегти чуже. До книжки увійшли твори відомих українських авторів: С.Жадана, І. Карпи, М. Кідрука, Г. Вдовиченко, Л.Денисенко, І.Роздобудько, І. Славинської, Г.Шиян, А.Любки, К.Бабкіної. Упорядкувала збірку письменниця Ірена Карпа.

Це книга,що складається з віршів, есеїв,оповідань про звичайних людей поруч із нами, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ. Тих, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, сиріт, біженців, з ранку до вечора шукаючи можливості для допомоги: збирає гроші на ліки, надає притулок тим, хто залишив рідні домівки, годує, напуває, зігріває... Це волонтери. Мирні воїни світла.

Можливо прочитавши книгу, хтось і сам долучиться до цих благородних людей і теж творитиме добро.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона