Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Всеукраїнська акція « Українська молодь читає»

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва та юнацькі структурні підрозділи ЦБС взяли активну участь у Всеукраїнській акції «Українська молодь читає», яка проходила з березня по червень 2015 року. Метою акції було активізувати заходи, які б сприяли розвитку читання, привернули увагу громадських та владних структур до читання молоді, як важливого фактора збереження і розвитку національної культури, підтримка авторитету читаючої людини, посилення мотивації до читання, покращення іміджу бібліотек як інститутів популяризації читання. Ініціатори акції - Державна бібліотека України для юнацтва поставили амбітну ціль-за сто днів її проведення залучити до читання 1 млн зацікавлених.

Всі бібліотеки області-учасники акції виявили креативність та творчий підхід в організації заходів для молоді. Нові неординарні форми роботи з популяризації книги і читання стали візитівкою бібліотек, користувались популярністю в юнацькій читацькій аудиторії. Організатор акції в області- обласна бібліотека для юнацтва надавала методичну та практичну допомогу бібліотекам, що обслуговують молодь. Найбільш ефективно заходи в рамках Всеукраїнської акції пройшли в Хмельницькій міській та районній ЦБС, Кам’янець-Подільській міській та районній ЦБС, Волочиській, Городоцькій, Віньковецькій, Деражнянській, Дунаєвецькій ЦБС. Фахівці цих книгозбірень провели багато інноваційних творчих акцій з метою популяризації книги і читання. Серед них: парковий вікенд «Книгою призначена зустріч», поетичне шоу «Наш Кам’янець-перлина України», літературний салон «На Лебединому озері», акція «Книжкова хвиля» ( Кам’янець-Подільска міська ЦБС); конкурс знавців «Ця нова стара класика», літературний марафон «Від книги-до книги», флеш-моб «Полювання за книгою» ( Кам’янець-Подільска районна ЦБС); бібліотечний десант «Завітай у царство книжкове,зустрічай товариство казкове», відеоролики в соціальних мережах «Якщо ви не читаєте- ми йдемо до вас», «Читали, читаємо, читатимемо», читацький брифінг «Сам читаю-тебе закликаю», письменницький калейдоскоп «Українською серце співає моє» (Хмельницька міська ЦБС); бібліотечні посиденьки «Родина- людського духу святиня», конкурс читаючих сімей по творчості Т.Шевченка «Я в цьому мудрому оточенні» Віньковецька ЦБС) та інші.

Всі бібліотечні заходи в рамках Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» бібліотеки-учасниці широко висвітлювали в засобах масової інформації та в соціальних мережах.

А до заявленого мільйона нових користувачів бібліотеки Хмельниччини, що взяли участь в акції додали своїх понад 24 тисячі.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона