Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Володимир Великий – Державотворець, Святий, Хреститель і Просвітитель

Лицар Духу – так називав Михайло Грушевський князя Володимира Великого. Цього року виповнюється 1000 років з дня його упокоєння.

Зберігаючи традиції української державності, історичної спадщини Руси-України та виконуючи Указ Президента України від 25 лютого 2015 року «Про вшанування пам’яті князя Київського Володимира Великого – творця середньовічної європейської держави Руси -України», працівники бібліотеки запропонували історичну панораму «Володимир Великий – Державотворець, Святий, Хреститель і Просвітитель».

Солдати і офіцери військової частини в/ч 3053, які напередодні повернулися із зони проведення АТО, уважно слухали розповідь Ірини Міщенко про життя і діяльність відважного і талановитого воїна, державотворця і реформатора, політика і дипломата – князя Володимира. Володимир Великий не знав поразок у військовій справі і став взірцем мужності для багатьох поколінь українських патріотів.

Правління Володимира Великого - золота доба Київської Русі, хрещення якої сприяло подоланню політичної та культурної ізольованості країни та її визнанню у сім’ї християнських народів тогочасного європейського світу.

До уваги учасників історичної панорами був представлений відеофільм із серії «Невідома Україна» - «Володимир Великий», сюжет якого розкриває маловідомі сторінки особистого життя князя Володимира, його родини. Книги та періодичні видання, представлені на книжковій виставці «Володимир Великий – «Ясне Сонечко» України - Русі», відтворили образ князя Володимира – найяскравішого політичного діяча європейського масштабу.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона