Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Юрій Винничук «Легенди Львова»
Презентація книги

Юрій Винничук – письменник і журналіст найширшого діапазону: від книг і статей, що викликають скандал, до модерної прози, яку перекладено у США, Канаді, Великобританії, Німеччині, Аргентині, Франції та Хорватії. Як дослідник літературної спадщини минулого видав декілька унікальних антологій «Огненний змій» (українська фантастика ХІХ ст.), «Нічний привид» (українська готична проза ХІХ ст.) та декілька антологій літературної казки ХІХ ст.

У Літературній агенції «Піраміда» світ побачили такі видання Юрія Винничука: «Діви ночі», «Мальва Ланда», «Весняні ігри в осінніх садах», «Ги-ги-ги», «Вікна застиглого часу», «Місце для дракона»; серія львовознавчих видань – «Таємниці львівської кави», «Таємниці львівської горілки», «Кнайпи Львова», «Легенди Львова». Також Юрій Винничук відомий як автор та упорядник книжкової серії ЛА «Піраміда» для наймолодших читачів «Піраміда казок». Було видано кілька антологій української літературної казки ХІХ ст. («Зачароване місце» та «Казка про Сонце та його сина») і авторську казку «Гопля і Піпля».

Захопившись історією Львова, опублікував декілька сотень матеріалів. Вже сама з’ява у пресі легенд викликала захоплені відгуки. Перший том «Легенд Львова» став бестселером Літературної агенції «Піраміда». Другий том «Легенд …» ще один шанс зануритись у цікаву та особливу міфологію древнього міста.

Можна багато говорити про Львів, про його мальовничі вулички, неймовірні пейзажі, старовинні пам’ятки архітектури, про надзвичайний менталітет його мешканців. Та особливо заворожує Львів таємничий: наповнений загадками, забобонами та легендами.

Понад усе на світі хочеться відгадати загадку, приховану у цьому старому місті, дізнатись його історію і навіть зазирнути у… потойбічне життя. Адже у Львові багато казкових мешканців – тут і чарівники, і духи, і дрібнолюдки, і привиди. А скільки різноманітних чудес та дивовижних історій сталось у Львові.

Тож, працівники відділу абонементу презентували своїм читачам книгу Ю.Винничука «Легенди Львова» та запрошують всіх бажаючих здійснити чудову подорож сторінками особливої книги, що привідкриє завісу таємниць цього прекрасного міста. Відчуйте себе частинкою древньої історії!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона