Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

В обласній бібліотеці для юнацтва визначено переможців конкурсу
«Читач року»

Новітні технічні досягнення і інформаційні технології, які активно входять в усі сфери нашого життя, не зменшують інтерес молоді до бібліотеки і традиційних носіїв інформації – книг і періодичних видань. Підтвердженням цьому є щорічний рейтинг читацької активності - конкурс «Читач року» в обласній бібліотеці для юнацтва. Вперше він був проведений у 2000 році і сьогодні маємо своєрідний маленький ювілей - 15 років існування конкурсу. Днями в бібліотеці знову відбулося свято активних читачів. Фіналісти конкурсу – переможці у номінаціях: «Читач - краєзнавець», «Читач - ерудит», «Читач - прагматик», «Читач - творча особистість», «Читач - літературний гурман» протягом року боролися за звання кращого читача бібліотеки – багато читали, брали активну участь в бібліотечних заходах, творчих акціях. Свою відданість книзі і бібліотеці підтвердили старшокласники Олесь Буймістер (НВО № 5) і Артур Святий (ліцей №17); студенти Катерина Івасюк (гуманітарно-педагогічна академія), Анастасія Маховська (політехнічний коледж), Олександр Процун (торгівельно – економічний коледж). Для них бібліотека і книга – це щоденні супутники і порадники, які вчать, виховують, допомагають виходити переможцями із різних життєвих ситуацій. В переповненому молоддю залі конкурсанти представляли себе «Візиткою», в якій висвітлювали власні літературні смаки і вподобання, плани на майбутнє та яку роль в реалізації цих планів відіграє бібліотека. А захист кожним свого «Читацького формуляра» став своєрідною рекламою книги, змаганням різних літературних жанрів і стилів, адже кожен номінант намагався переконати присутніх, що саме його напрям читання найбільш захоплюючий, цікавий та корисний.

Завітали на свято юні поети, лідери міського учнівського самоврядування «Нова генерація міста», члени прес-клубу «Юний журналіст» при Палаці творчості дітей і юнацтва Олександра Везденецька, Карина Сікорська, Олександр Івасенко, Валерія Олійник, Онофріюк Діана, які декламували гостям бібліотеки свої власні вірші.

Переможці рейтингу «Читач року» отримали дипломи від обласної бібліотеки для юнацтва та цінні книги від Хмельницької територіальної організації партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка, які вручив заступник голови Валентин Іванович Соколюк.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона