Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

«Актрисою я народилася»

Цікавою творчою постаттю для сучасного глядача є улюблена зірка кіно Лариса Удовиченко, яка в кінці квітня святкувала свій ювілей. З цієї нагоди у відділі мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва відбувся кіновечір «Актрисою я народилася». Знайомлячись зі сторінками життя та творчості Лариси Удовиченко, переглядаючи фрагменти з програм, присвячених актрисі «На ночь глядя», «Добрий ранок, Україно!», документальний фільм «Лариса Удовиченко», художній фільм «Валентин і Валентина”, запрошені на кіновечір учасниці клубу жінок-ветеранів війни «Бойова подруга» відкрили для себе світ красивої і талановитої жінки.

Вдячними слухачами та шанувальниками уславленої акторки були також ветерани війни і праці хмельницького геріатричного пансіонату та мистецький клуб «Голос душі» хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування, кіновечір для яких було організовано 6 травня.

Присутні на цих заходах дізнались про те, що Лариса Удовиченко народилася у Відні, але дитинство і юність провела в сонячній Одесі, тому її по - праву вважають одеситкою. З одеської кіностудією в Удовиченко пов'язані найсвітліші спогади: навчаючись у дев'ятому класі, вона дебютувала в короткометражному фільмі "Щасливий Кукушкін" режисера Олександра Павловського. В творчому доробку Лариси Удовиченко більше 120 прекрасних комедійних, драматичних і ліричних ролей у фільмах «Жінка для всіх», «Любити по-російськи», «Валентин та Валентина», «Сучі діти», «Мері Поппінс, до побачення!», «Зимова вишня», «Дарма», «Червоне і чорне», «Жіноча логіка», «Даша Васильева. Любителька приватного розшуку», «Одружувати Казанову» «Зимовий сон», «Пізнє каяття» та багато інших.

Особливу любов глядачів актриса здобула, виконавши роль Маньки-Облігації в знаменитому телесеріалі Станіслава Говорухіна "Місце зустрічі змінити не можна". Але своєю улюбленою роллю Лариса Іванівна називає роботу зі Станіславом Садальским в комедії "На кого Бог пошле" режисера Володимира Зайкина. Лариса Удовиченко порадувала і театралів, зігравши роль в спектаклі «Сирена і Вікторія» Віталія Соломіна.

Книги, фото та статті, представлені на виставці-портреті «Актрисою я народилася», доповнили яскравий образ талановитої сучасниці Лариси Удовиченко. Цикл кінозаходів розширив широке коло шанувальників самобутнього таланту відомої різнопланової актриси.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона