Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

День інформації
"Мудрості початок. Фольклорні джерела"

2 квітня користувачі, завітавши до бібліотеки на День інформації "Мудрості початок. Фольклорні джерела", занурились у глибинний і неповторний світ українського народного фольклору, який є безцінною скарбницею історичного досвіду багатьох поколінь, всього найкращого, що в сфері матеріальної і духовної культури витримало випробування часом. Воно є своєрідним містком, який поєднує покоління минулого з поколіннями сьогоднішніми й прийдешніми.

Працівниками інформаційного-бібліографічного відділу для учнів 10-го класу Технологічного багатопрофільного ліцею був проведений бібліографічний огляд "Мозаїка українського фольклору", на якому юні читачі ознайомились з історією, традиціями, духовними витоками фольклору. Протягом дня для користувачів бібліотеки проходили ін форм - хвилинки, які знайомили з невідомими та цікавими фактами про легенди та перекази минувшини, героями національного епосу, знайомились з народною мудрістю віків: прислів'ями, приказками, загадками.

Гарним настроєм, жартівливими піснями супроводжувався День інформації чарівними учасницями гурту "Віночок" з Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Сподіваємося, що наші юні читачі, ще не раз завітавши до бібліотеки, продовжать своє знайомство з українським фольклором – невмирущим джерелом мудрості та краси рідного слова.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона