Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Молодь. Читання. Успіх.

Під такою назвою відбулися молодіжні читацькі форуми на базах Шепетівської та Летичівської районних бібліотек, ініційовані обласною бібліотекою для юнацтва.

Метою цих заходів було привернути увагу молоді до проблем читання, сприяти активізації читання в молодіжній читацькій аудиторії. І в одній, і в іншій бібліотеці зібралися активні читачі юнацького віку щоб поділитися своїми враженнями про прочитані книги, розповісти про те, яку роль відіграють книги і читання в становленні громадянина і патріота, обговорити проблеми, з якими стикається молодий читач у пошуку потрібного видання.

В Летичівській ЦРБ молоді читачі - старшокласники НВК №2 своє зібрання присвятили літературі про Велику Вітчизняну війну, 70-річчя перемоги в якій ми будемо невдовзі святкувати. Якими фондами представлена тема Другої світової війни в бібліотеках району, що читають юні користувачі про війну , які видання об’єктивно і в сучасному світлі відображають події тих днів - ось перелік питань, які обговорили на форумі читачі Летичівщини. У форумі взяв участь член Національної спілки краєзнавців України, автор та упорядник цілого ряду краєзнавчих видань В.В.Борисов.Своїми науковими розвідками про події Великої Вітчизняної війни в Летичівському районі поділилися учасники Малої Академії Наук Маргарита Ковальчук та Павло Скрипник. Учасники форуму ділился враженнями про книги письменників - земляків П.Карася, В.Олійника, М.Гринчука, які відтворюють мужність і подвиг подолян в роки воєнного лихоліття. На форумі наголошувалось, що знову наша держава оповита полум’ям неоголошеної війни і книги про Велику Вітчизняну надихають молодь на захист своєї Вітчизни.

Читачі юнацького відділу Шепетівської ЦРБ , що зібралися на форум, на власному досвіді переконалися, що книга і читання сприяють життєвому успіху. Адже саме завдячуючи книзі більшість з них стали переможцями різноманітних конкурсів, олімпіад. Зокрема Галина Михайлова посіла 1 місце в конкурсі знавців української мови ім. П.Яцика; Богдана Крисько стала «Найкращим читачем Хмельниччини » в 2013 році, за власну збірку віршів «Я голосую за мир» отримала відзнаку в конкурсі ім.І.Дем’янчука, який проходив у м.Рівному; Олександра Буковська теж здобула перемогу у конкурсі ім.П.Яцика. Всі вони на форумі в районній бібліотеці переконували молодь, що читання найвірніший і найкоротший шлях до перемог і здобутків.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона