Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Волонтерський рух та соціалізація молоді на Хмельниччині.

26 березня 2015 р в обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання круглого столу на тему «Волонтерський рух та соціалізація молоді на Хмельниччині».

В засіданні взяли участь: Тамара Таньчук – директор обласної бібліотеки для юнацтва; Валентина Базилюк, Михайло Твердохліб – волонтерський пункт АТО; Алла Фарващук, Олександр Василишин – громадське об’єднання Армія SOS Хмельницького обласного благодійного фонду «Центр Добриня»; Ольга Василюк – Хмельницька міська організація Товариства Червоного Хреста України; В’ячеслав Нагнибіда – Хмельницький благодійний фонд «Хесед-Бешт»; Мар’яна Любецька – Хмельницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Артур Кокаревич – ГО «Хмельницький молодіжний клуб розвитку»; Наталя Шмурікова – ГО «Центр стратегічних ініціатив»; Микола Моцний, Інна Смик – ГО «Самопоміч» у Хмельницькій області.

Відбулася зацікавлена і відкрита розмова лідерів волонтерських та молодіжних громадських організацій про конкретні приклади успішної роботи, нові проекти, труднощі та проблеми. Волонтери запропонували всім активніше долучатись до практичної роботи на допомогу учасникам АТО, переселенцям, малозабезпеченим.

Потребує спільних зусиль проблема реабілітації учасників бойових дій, інвалідів та поранених. Цими проблемами активно займаються соціальні служби та міська організація Товариства Червоного Хреста України.

Представники громадських молодіжних організацій ініціювали створення школи волонтерів на базі обласної бібліотеки для юнацтва, низки соціальних проектів «Жива бібліотека», «Світло в оселі», «Зроби Україну чистою» та інші.

Зустріч за круглим столом, організована управлінням культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА, допомогла налагодити механізм співпраці, щоб ефективно працювати надалі.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона