Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Сучасні аспекти репродуктивного здоров’я молоді: відеолекторій.

Засідання лекторію «Здоровим будеш – все здобудеш», яке пройшло 26 лютого 2015 року в обласній бібліотеці для юнацтва, було присвячене проблемам репродуктивного здоров’я молоді, збереження якого за своїм значенням і масштабністю дуже актуальне.

Для дівчат - старшокласниць СЗОШ №19 працівники бібліотеки організували зустріч з викладачем акушерства, гінекології та педіатрії Хмельницького базового медичного коледжу, лікарем акушером – гінекологом, завідуючою предметно – циклової комісії коледжу Розгон Оксаною Віталіївною.

Відеофільми та розповідь фахівця зацікавили молодих читачів бібліотеки, спонукали їх до розмови про делікатну сферу людського життя - сексуальні відносини чоловіка і жінки, питання планування сім’ї, регулювання народжуваності та питання профілактики захворювань, які передаються статевим шляхом.

Оксана Віталіївна розповіла про формування та збереження репродуктивного здоров'я - дуже складний і тривалий процес, який значною мірою визначається умовами розвитку жінки.

Читачі дізналися, що найбільше навантаження на репродуктивне здоров'я припадає на підлітків та молодь, оскільки в цьому віці відбувається бурхливий розвиток індивіда, активне формування усіх функціональних систем організму.

Робота бібліотечного відеолекторію сприяє формуванню культури здоров'я наших молодих читачів, позитивній мотивації щодо навичок здорового способу життя, всебічному розвитку духовно і фізично розвиненої, творчої особистості.

Працівники бібліотеки прагнуть, щоб читачі навчилися не тільки цінувати своє здоров’я, а й намагалася зберегти його.

Огляд книжкової виставки зацікавив новинками видань про досягнення сучасної медицини з питань здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок серед молоді.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона