Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Бібліотека-ветеранам Великої Вітчизняної війни.

В обласній бібліотеці для юнацтва вже багато років поспіль двічі на місяць збираються для спілкування, змістовного дозвілля жінки-ветерани і учасники Великої Вітчизняної війни-члени клубу «Бойова подруга». Бібліотекарі прагнуть створити для них затишну атмосферу, організувати цікавий захід, відповідно до їх смаків та запитів, залучаючи до творчих акцій інші заклади культури та мистецтва.

Нещодавно для учасниць клубу “Бойова подруга” у відділі мистецтв бібліотеки організовано концертну програму“ Пісням воєнних літ повірте”, присвячену 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Студенти відділу “Спів” та відділу теорії музики Хмельницького музичного училища ім.В.Заремби подарували свою творчість ветеранам, прикрасили їх буденне життя святом музики і пісні.

Ведучі концерту - студенти-теоретики Оксана Мельничук та Олена Грех, зуміли через поезію, емоційну оповідь про внесок жінки-воїна у Перемогу, через влучні кадри воєнної кінохроніки перенести ветеранів подумки в ті важкі роки. Кожна з присутніх жінок — учасниць тих подій, перегорнула власну сторінку героїчного минулого. Найстарша з “Бойових подруг” - 94-річна фельдшер Марія Петрівна Волненко, яка пройшла воєнними дорогами від Ленінграду до Польщі, поділилась своїми спогадами.

Щире виконання улюблених пісень “Темная ночь”, “Огонек”, “Тучи в голубом” студентами Анастасією Шмигою, Іриною Барилюк, Назаром Ільчишеним зворушило душі і серця жінок-ветеранів, вони підспівували виконавцям, деякі не стримували сліз і емоцій. А бібліотекарі вже міркують над тим, чим здивувати та порадувати наших героїнь наступної зустрічі.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона