Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

«І цілий світ мені дорогу дасть»

10 лютого 2015 року, в день народження лауреата Нобелівської премії в галузі літератури, видатного російського поета Бориса Пастернака, в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва відбувся поетичний вечір «І цілий світ мені дорогу дасть», присвячений 125 - річчю від дня народження митця.

Для розуміння поезії - замало просто читати вірші. Треба цікавитись поетом як особистістю, відчувати час, у який писалися твори. Працівники бібліотеки запросили студентів Хмельницького базового медичного коледжу вирушити у подорож країною, яка має назву Поезія, відкрити для себе Бориса Пастернака – цей таємничий, не розгаданий поетичний континент.

Його творчості притаманне глибоке проникнення в таємниці людської душі, природи, Всесвіту. У його віршах звучать роздуми про віру і любов, про життя і смерть, про правду і зраду. Про вічні цінності людського буття.

Всі свої збірки поет відкривав віршем «Февраль. Достать чернил и плакать!», з якого і розпочалась розповідь бібліотечних працівників про творчість поета, яка і була сенсом його неспокійного життя. Яскравою нотою поетичного вечора були унікальні архівні записи Пастернака - читця, вірші у виконанні відомих акторів, які дали можливість студентам знайти ключ до загадкової харизми поета. Відеокліпи пісень на його вірші представили Пастернака – лірика, який хвилює слухачів вже багато десятиліть.

Книжкова виставка із фонду бібліотеки представила читачам твори поета, які пройшли випробування часом і залишаються потрібними багатьом поколінням.

Завідуюча відділом реклами Міщенко Ірина.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона