Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Лицар нескореного покоління

Якщо березень асоціюється у свідомості українців із ім’ям Тараса Шевченка, то січень проходить в Україні під знаком іншого великого українця, громадянина й поета — Василя Симоненка. 8 січня цього року йому виповнилося б 80 років. До ювілейної дати з ініціативи обласної бібліотеки для юнацтва на базі Дунаєвецької районної бібліотеки 27 січня відбулося літературно – музичне свято «Лицар нескореного покоління». Гостями заходу стали вчителі, бібліотекарі шкільних та сільських бібліотек району, учні старших класів, поціновувачі творчості Василя Симоненка.

Ведучі свята - заступник директора Ставірська Л.В. та завідуюча відділом обслуговування Сохатюк Н.В. познайомили присутніх з життєвим і творчим шляхом поета і громадянина. За 28 років життя, відміряних йому долею, поет залишив сотні віршів, десятки новел, оповідань, статей, казок, щоденник, листи, незавершені п’єси зі студентського життя та кіносценарій. Протягом насиченої та яскравої програми лунали вірші Василя Симоненка у виконанні учнів старших і молодших класів-читачів бібліотеки, пісні на його слова у виконанні квартету «Мелодія серця», аматорів районного Будинку культури, юної співачки Єлизавети Танасійчук. Гостей та господарів свята привітала заступник директора обласної бібліотеки для юнацтва В.Б.Тарчевська, яка подарувала Дунаєвецькій книгозбірні добірку книг сучасних українських та зарубіжних авторів.

Захід інформаційно доповнила книжкова виставка «Народ мій є! Народ мій завжди буде!». Як духовний заповіт прийдешнім поколінням прозвучав запис живого голосу В.Симоненка та вірш у його виконанні «Ти знаєш, що ти -людина?».

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона