Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Неповторна нота споріднених муз

У мистецькій залі бібліотеки відбулась прем'єра арт - концерту “Неповторна нота споріднених муз”, який об'єднав творчий колектив Хмельницького музичного училища та художницю, майстра пісочної анімації, керівника Першої професійної студії пісочної анімації Оксану Олександрівну Мергут.

Студенти відділу струнно-смичкових інструментів Марія Маковій, Анна Домбровська, Агнеса Власюк, учениця школи - студії Анастасія Мартинюк на чолі з своїм педагогом Левчук Тетяною Миколаївною, за участю концертмейстера, ведучої Сікорської Анастасії Василівни презентували нову музичну програму. Присутні на класичному концерті молодих скрипалів студенти медичного коледжу долучились до неперевершеної музики українських, російських та зарубіжних композиторів Шарля Данкле, І.Левицького, В.А.Моцарта, П.І.Чайковського, М.Лисенка, В.Шера, В.Белліні та поринули в чарівний світ піскових фантазій майстра пісочної анімації Оксани Мергут.

Талановита художниця Оксана Мергут оживила за допомогою піску музичні колоритні національні образи, створені композитором Павлом Шольцем в “Фантазіях” на тему українських народних пісень.

Глядачі могли спостерігати, як майстриня, вслухаючись в рідні українські наспіви, працює над пісочним столиком, а на екрані, розташованому над сценою, з'являються карпатські полонини, вершини гір, обличчя та силуети закоханих.

Арт- концерт в бібліотеці — це перша спроба об'єднати класичну музику з цікавою художньою технікою — пісочною анімацією. “Неповторна нота споріднених муз” привернула увагу шанувальників своєю креативністю.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона