Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Повертайтесь живими..!

Такими побажаннями закінчилась зустріч студентів Хмельницького кооперативного коледжу з учасниками АТО Лідією Ковпак та Ігорем Ільковим, організована 3 листопада працівниками обласної бібліотеки для юнацтва.

Лідія Володимирівна, вчитель української мови та літератури ліцею №17- давній друг і партнер бібліотеки, співорганізатор багатьох наших творчих акцій. В її житті спочатку був Майдан, а зараз-зона АТО. За покликом серця щодня Лідія Володимирівна ризикує своїм життям, щоб порятувати інших. Вона надає нашим воїнам медичну і психологічну допомогу на передовій, де так потрібні не тільки її тендітні руки, що зменшать біль, спинять кровотечу, обмиють рану, але й добре серце, щире слово, щоб підтримати їх у найскладніші хвилини. Вона не вважає себе героєм. Скромно розповідає про свою участь в АТО. Але з великим натхненням говорить про наших бійців, про їхні подвиги. Особливий вогник загорівся в очах, коли розповідала про малюнки дітей, ляльки – мотанки, жовто-блакитні квіти, стрічки та інші обереги, які так цінуються на війні..Ця чудова жінка - педагог, жінка-воїн вірить у Перемогу, а ще у те, що в умовах війни наші діти зростають справжніми патріотами, народжується нова нація. Лідія Володимирівна зачитала уривки із свого бойового щоденника і пообіцяла, що обов’язково їх опублікує після війни.

Затаївши подих, слухали студенти і Ігоря Петровича Ількова – хірурга-анестезіолога, який щодня рятує життя пораненим, дивиться в очі смерті, але свято вірить в незборимість українського духу, в те, що Україна залишиться неподільною і єдиною,бо її боронять справжні патріоти, герої.

На прощання студенти подарували героям АТО Прапор України зі своїми побажаннями. А бібліотека і надалі планує знайомити читачів з сучасними героями, виховувати патріотів, плекати гордість за нашу країну і готовність її захищати.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона