Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Бентежний парус російської поезії

15 жовтня виповнилося 200 років з дня народження геніального російського поета, прозаїка, драматурга, представника романтичної і реалістичної літератури, який всього за 13 років написав близько 500 віршів, 30 поем, 6 драматичних творів та один з найвідоміших романів “Герой нашого часу”, Михайла Юрійовича Лермонтова.

В обласній бібліотеці для юнацтва в цей день проведено масштабні та змістовні заходи, які знайомили наших читачів з творчістю яскравого класика російської літератури.

Зокрема, бібліотека спільно з товариством російської культури «Русь» провели загальноміський конкурс читців поезії М.Лермонтова серед школярів. В 1 турі конкурсу взяли участь 82 читці майже з усіх міських шкіл, гімназій та ліцеїв. Вони читали вірші, виконували пісні на слова М.Лермонтова. До другого туру, який відбудеться в бібліотеці через тиждень, вийшли 24 учасники. 5 переможців отримають нагороди на ювілейному літературному вечорі, що планує невдовзі провести товариство російської культури.

В читальному залі бібліотеки паралельно проводився літературний портрет “Бентежний парус російської поезії”. Учасники заходу - учні ліцею №17 поринули у світ літературних гоероїв М.Лермонтова, гортали сторінки його життя, вшанували пам’ять класика. Чарівні звуки музики та слайд – шоу додали емоційного забарвлення бібліотечному заходу.

А книжкова виставка “Дух воїна живе в душі поета” сприяла поглибленому знайомству читачів з життям і творчістю славетного росіянина.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона