Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Сім’я в книжковому інтер’єрі

День інформації з такою назвою до Міжнародного Дня сім’ї проведено в обласній бібліотеці для юнацтва 15 травня. У відділах обслуговування діяли в цей день книжкові виставки «Без сім’ї-немає щастя на землі», «Сім’я в книжковому інтер’єрі», інформ - фуршет для молодих родин «Сім’я-школа любові та виховання». В рамках Дня інформації бібліотекарі відділів читального залу та реклами організували вечір-зустріч «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України». На зустрічі була багатодітна мати Кудіна Світлана Вікторівна. Вона має чотирьох дітей, яких успішно виховує разом зі своїм чоловіком. Жінка розповіла про свою велику родину, про їх сімейні традиції, любов до книг, до спільного обговорення прочитаного у колі родини, цікаві і ефективні методи виховання. Загалом можна зазначити, що гостя під час заходу ламала стереотипи щодо багатодітних сімей. Тому, що її родина є культурно і духовно розвиненою, діти у цій родині успішні особистості, а сама Світлана є цікавою, молодою і сучасною жінкою.

Сьогодні формується нова особистість українця, нове усвідомлення своєї нації, культури, історії і разом з цим створюється і новий імідж української сім’ї. Читачі - старшокласники колегіуму №16, які брали участь у зустрічі, усвідомлюють це, тож спілкування на заході було змістовним. Обговорювались проблеми високого відсотку розлучень, конфліктів між поколіннями, проблеми виховання, але головне питання, яке прозвучало - криза культурного і духовного розвитку в середині сім’ї.

Інформаційно-бібліографічним відділом проведено бібліографічний огляд «Читаємо у сімейному колі», підготовлено пам’ятку «Як допомогти дитині стати читачем». Для батьків та їхніх дітей, постійних користувачів нашої бібліотеки, діялп виставка - консультація за такими розділами: "Азбука для батьків", "Посіємо в дитячій душі любов до книги", "Читаймо разом з пелюшок». Сімейне читання – це не просто читання дітям. Традиції спільного читання благодатно впливають на всю родину, воно передбачає духовне спілкування сім’ї, зміцнення духовних зв’язків. Ми маємо надію, що спільними зусиллями зможемо відродити гарну традицію сімейного читання.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона