Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Свято юності і книги в Старокостянтинові.

17 квітня в Старокостянтинівській районній бібліотеці відбувся форум юних читачів. Обласна бібліотека для юнацтва ініціювала проведення цього заходу саме в Старокостянтинові не дарма, адже тут при ЦРБ діє один з кращих юнацьких абонементів області. Читачі абонементу - активні учасники та переможці обласних та всеукраїнських конкурсів , а сам юнацький абонемент - лідер в організації бібліотечних послуг для молоді. В бібліотеці поряд з обслуговуванням книгою, надається і безкоштовний доступ до ресурсів Інтернет, завдяки програмі «Бібліоміст».

Форум став справжнім святом юності і книги. Юні книголюби не тільки обговорювали проблеми читання в наш час новітніх технологій, сперечались, що актуальніше - книга чи Інтернет, ділилися с воїми враженнями про прочитані книги, але й виконували вірші та пісні про книгу, переглядали відеоролики про роль книги в житті молоді.

Не обійшлося і без нагород. Заступник директора обласної бібліотеки для юнацтва В.Б.Тарчевська вручила Почесні грамоти та книги активним учасникам форуму - Катерині Бабик та Мирославі Печонці, які на зібранні поділились своїми думками про сучасну літературу та закликали всіх присутніх активно відвідувати бібліотеку. Нагороди отримали і переможці обласного конкурсу - вікторини, присвяченого 200-річчю з дня народження Т.Шевченка-Олександра Борак та Ольга Степанюк. Для самого ж юнацького абонементу обласна бібліотека для юнацтва презентувала добірку книг сучасних українських авторів.

Щоб дізнатись які книги читає молоде покоління і чи читає взагалі, з присутніми було проведено інтерв’ювання, з якого стало зрозуміло, що роль традиційної книги в житті молоді зростає, не дивлячись на тотальне захоплення юнацтва Інтернетом.

Кожен учасник форуму, по його закінченню, отримав в подарунок повітряну кульку з написаним афоризмом про книгу.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона