Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Форум юних читачів Прибужжя.

З ініціативи обласної бібліотеки для юнацтва в бібліотеках області проходять молодіжні читацькі форуми, мета яких - популяризація книги та читання серед юних подолян. 3 квітня такий форум відбувся в Хмельницькій районній бібліотеці в смт Чорний Острів.

Бібліотека пишається своїми читачами - талановитою, активною, всебічно розвиненою молоддю. Крім того, що вони багато читають, вони ще й пишуть вірші, музику, танцюють, співають, беруть участь у соціокультурних заходах бібліотеки.

Учасники форуму поділилися своїми думками про роль книги і бібліотеки в їхньому житті. Олеся Тенюх – молода поетеса, гордість Прибузького краю з дитячих років любить читати, неодноразово брала участь і перемагала в різних поетичних конкурсах. На форумі вона презентувала свою першу збірку віршів «Куля». Власні музичні твори представив на суд ровесників молодий композитор, член Національної спілки композиторів України Віталій Самолюк.

Молоді лідери читання Рум’ян Карапетян, Олексій Шаран, Світлана Радченко, Катерина Михайлова поділились власним досвідом, як завдяки бібліотеці беруть участь у конкурсах, здобувають гранти на відвідування різноманітних оздоровчих закладів та тренінгів.

Учасники читацького зібрання Гудик Галина, Галашевський Євген, Ференс Юрій, Чернова Юлія, Гаврилюк Анна, Роздойма Юлія, Молотюк Христина обмінялись думками про свої улюблені книги та порекомендували їх одноліткам.

Присутня на форумі, завідуюча відділом періодики Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва Ірина Іщук нагородила Почесною грамотою та цінним подарунком Катерину Михайлову з с.Карповець за перемогу у конкурсі-вікторині «Натхненні генієм твоїм, Кобзарю», що проводився до 200-річчя від дня народження Т.Г Шевченка. Диски з записами матеріалів форуму та подяки вручили учасникам зібрання фахівці районної бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона