Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 5
НайгіршеНайкраще 

Вернісаж молодої художниці Анни Скрипало в
обласній бібліотеці для юнацтва.

Виставку «Казковий світ» Анни Скрипало відкрито в обласній бібліотеці для юнацтва. Це творчий дебют молодої художниці, що відбувається в рамках Року дитячої творчості.

Анна постійний учасник всеукраїнських та обласних виставок. Працюючи вчителем образотворчого мистецтва в приватній школі «Гармонія», студії розвитку дитини, плекає в дітях талант і духовність. Заняття з юнню спрямовують Анну на пошуки нового, допомагають краще зрозуміти власну творчість. За час навчання на факультеті мистецтв Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Кам’янець - Подільського національного університету ім. Івана Огієнка, «Художньої студії ІКОН» розкрилася як обдарована особистість.

Радість творчості – саме так вона визначає сенс свого буття. Виставку присвячує як дітям так і дорослим, яким пропонує через свою творчість зануритись у спогади про дитинство, сповнене найважливіших подій і не розгаданих таємниць. Своїми роботами передає енергетику радості, дарує настрій і віру в казку.

Художниця не стримує свого бажання працювати в різних техніках: їй цікаві виразні можливості пастелі, акварелі, гуаші,робота з витинанкою, розписом на тканині, олією на полотні.

Зачаровують своєю філігранністю витинанки «Весна», «Кирило Кожум’яка», «Танок Лисички та Журавля», «Великдень», «Веселі забави на нашій ялинці», «Слава на небі та на Землі», «Весела павутинка». Від прочитаних улюблених казок народились графічні аркуші «Казка Мороза», «Він все бачить». Автором створені цікаві дитячі образи, представлені в серії графічних портретів «Малюк», «Миле дитя», «Соня». Ікони «Аз я с Вами никто против Вас», «Володимирська» - окраса експозиції, отримали благословення на написання в Кам’янець-Подільському соборі Св. Олександра Невського та випромінюють позитивну енергетику.

Присутні на відкритті виставки змогли зануритись в творчий світ закоханої в життя молодої художниці та оцінити її педагогічні здібності, адже в експозиції, крім доробку самого автора, представлені декоративні роботи її вихованців, переможців мистецьких конкурсів — Ольги Бартеньєвої та Анни Кострицької.

На мистецькому святі на честь автора лунали щирі привітання від дружньої родини, студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, викладачів та учнів приватної школи “Гармонія”. Святковість події підкреслили музичні дарунки від студентів Хмельницького музичного училища ім. В.Заремби Юлії Мицюк та Олексія Корби. Чарівні звуки скрипки лунали у виконанні юної музикантки Надії Кравчук. Заворожила всіх присутніх східним танцем Юлія Скрипало.

Приємним сюрпризом-заохоченням для подальшої творчості юних художників-дебютантів Ольги Бартеньєвої та Анни Кострицької стали акварельні фарби, подаровані працівниками відділу мистецтв бібліотеки.

Виставка «Казковий світ» буде відкрита для відвідувачів до 15 грудня 2013 року.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона