Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

"Розпочались канікули — сумувати ніколи"

Літо - прекрасна пора для школярів, адже це час найдовших в навчальному році канікул. Як заповнити вільний час підлітків змістовними та цікавими заходами, організувати їх дозвілля з користю - турбота фахівців обласної бібліотеки для юнацтва.

З початку червня щодня кожен відділ бібліотеки пропонує цікаву пізнавально – розважальну програму учням, що відпочивають в пришкільних таборах міста. Вікторини, конкурси, літературні подорожі, уроки «Твоє безпечне літо», зустрічі з цікавими та креативними людьми, перегляди телевізійних програм та мультфільмів, концерти, майстер-класи, тренінги - далеко не повний перелік заходів, учасниками яких стали юні читачі.

Відділ мистецтв бібліотеки перетворився в ці дні на концертний майданчик, де діти, вперше взявши до рук мікрофон, захоплено співали улюблені пісні під караоке. Ця розвага дала можливість юним співакам відчути себе “зіркою” та отримати не тільки задоволення, оплески, але й призи за гарне виконання.Юні глядачі поринули в світ мультиплікаційних героїв під час переглядів пізнавально-розважальної програми “Відео територія”, яка об'єднала в собі найкращі зразки вітчизняної та зарубіжної мультиплікації, а також стали слухачами концертів - прем’єр студентів музичного училища.

Оглядові екскурсії по експозиції виставки творів Олени Янчук “Обличчя рідного міста” дали можливість дітям побачити місто, в якому вони живуть, очима художниці.

Уроки права дає юним хмельничанам казковий міліціонер Оксани Радушинської Славко Хоробрик разом з працівниками відділу краєзнавства. Мандрівку в країну Читалію, де на читачів чекають цікаві книжкові серії, енциклопедичні видання, організовує читальний зал. Для читачів-гурманів у відділі періодики пропонується прес-фуршет. Найновіші, найцікавіші книги запрошують поринути у світ пригод та фантастики у відділі абонементу. Відділ реклами організував роботу «Вітальні ґречності», яка вчить азбуці етикету неповнолітніх та «Майстерні взаємовідносин», яка допомагає підтримувати гарні стосунки в дитячих колективах. Навчають фахівці цього відділу читачів і правил безпеки в Інтернет-мережі.

Літо тільки розпочалось і в планах бібліотечних фахівців –робота в оздоровчих дитячих таборах. Це і організація пересувних читальних залів, і проведення комплексу розважально-пізнавальних заходів.

Справді - розпочались канікули-сумувати ніколи.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона