Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

"Славко Хоробрик збирає друзів"

Цікава подія зібрала 23 травня у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва школярів ЗОШ№8 та гімназії №1. Відбулася презентація книги О.Радушинської «Щоденник Славка Хоробрика» про пригоди хлопчика-міліціонера. Славко Хоробрик –всеукраїнський символ міліціонера. Він розповідає, що потрібно робити, аби уникнути неприємностей вдома, у школі і просто на вулиці. Книга містить 15 пізнавальних історій, які легко читаються і стануть у пригоді школярам підчас літніх канікул.

У гості до юних читачів завітав казковий міліціонер Славко Хоробрик, який відомий своїми добрими справами далеко за межами Хмельниччини, адже брав участь у Всеукраїнському благодійному велопробігові на підтримку дітей-сиріт, їздив до «Артеку» на змагання юних інспекторів дорожнього руху, грав у футбол і розважав діток на відкритті проекту «Відкриті розважальні футбольні школи» у Києві та навіть їздив до Хорватії на Чемпіонат Європи з футболу серед поліцейських. На презентацію книги завітали начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області, підполковник міліції І.В.Глега, котра придумала образ Славка, автор книги - журналістка, письменниця О.Радушинська. Вони розповіли присутнім про історію створення образу Славка та народження літературного шедевру, про його пригоди.

Бібліотекарі підготували для присутніх читачів багато корисної інформації, пізнавальних розваг, слайд-шоу та мультфільм, у яких в доступній та цікавій формі знайомили з правилами дорожнього руху та основами здорового способу життя. Ця зустріч стала повчальною для кожного учня, адже головна мета створення Славка Хоробрика — за допомогою вигаданого персонажу донести до дітей і підлітків необхідну інформацію, аби вберегти їх від негативного впливу вулиці, з ранніх літ прищепити основи правового виховання, просто і доступно пояснити: які в кожного з нас є права, обов’язки і яка настає відповідальність, якщо порушити межі закону. На завершення усі бажаючі мали змогу сфотографуватися з Славком та отримати автограф.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона