Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Cемінар бібліотечних працівників.

21 березня Хмельницька обласна бібліотека для молоді долучилась до проведення семінару бібліотечних працівників Полонської територіальної громади «Бібліотека і молодь: погляд на сьогодення». Організувала семінар, що проходив у змішаному форматі, Центральна бібліотека Полонської міської ради за інформаційної та консультаційної підтримки обласної бібліотеки для молоді. Програма семінару всесторонньо розкрила актуальні напрямки бібліотечного обслуговування юнацтва та молоді.

Привітала учасників зібрання та ознайомила з деякими аспектами організації роботи з молоддю в бібліотеках територіальних громад області директор обласної молодіжної бібліотеки Вікторія Задорожна. Директор Полонської ЦБ Ірина Гордійчук розкрила в своєму виступі тему «Роль і місце бібліотечних установ Полонської ТГ у задоволенні молодіжних потреб і запитів». Модератором семінару була., провідний методист, завідувачка відділу методично-бібліографічного та по роботі з фондом ЦБ Полонської ТГ Н.С.Вальчук.

Змістовними та корисними були виступи-консультації провідних фахівців Полонської ЦБ Л.Олійник, В.Заєць, Л.Огойко, Н.Вальчук, які стосувались досвіду роботи кафедри юнацтва при ЦБ, форм і методів національно-патріотичного виховання, формування правової культури та правосвідомості молодих користувачів, роботи молодіжних клубів за інтересами.

Про важливість роботи бібліотек з естетичного виховання та розвитку творчих здібностей молодої особистості говорила бібліотекар читальної зали С. Якимчук. Сучасні форми і методи бібліотечно - інформаційного обслуговування молодих користувачів розповіла присутнім провідний бібліограф Г. Дубенюк, а провідний бібліотекар читальної зали І. Сарнацька розкрила тему «Бібліотека – осередок формування компетентності молоді щодо збереження власного здоров’я». Презентацію «Сучасні форми популяризації художньої літератури в молодіжній читацькій аудиторії» представила на платформі ZOOM завідувачка відділу абонементу Хмельницької обласної бібліотеки для молоді Діана Матвєєва. Про молодіжні проєкти, які ініціювала ХОМБ в 2024р. говорила заступниця директора молодіжної бібліотеки В.Тарчевська, яка закликала всіх бібліотекарів брати в них активну участь.

Доповіді, презентації фахівців Полонської ЦБ та обласної бібліотеки для молоді за програмою семінару були корисними для всіх учасників зустрічі.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона