Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 6
НайгіршеНайкраще 

Мистецтво створювати красу
Презентація Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг

В рамках місячника абітурієнта відділом мистецтв бібліотеки проведено презентаціюХмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг. Заступник директора навчально-виховної роботи Н.В.Лавренюк цього закладу зорієнтувала молодь на світ робітничих творчих професій, актуальних на сучасному ринку праці.

Для тих, хто прагне бути творцем краси, має бажання навчитись моделювати, кроїти і шити гарний одяг, проявити свою практичність в кулінарному мистецтві, приготуванні та оздобленні кондитерських і хлібопекарських виробів, мріє створити хороший настрій і незабутню атмосферу відпочинку, майстри виробничого навчання та самі учні презентували професії закрійника, перукаря-модельєра, повара- кондитера, пекара-тістороба-кондитера, офіціанта- бармена. Змістовним і видовищним було спілкування молоді, яка вже знайшла своє покликання і вміло його реалізовує з абітурієнтами - учнями 9-х класів НВК №10.

Майстер-клас з оздоблення кондитерських виробів провели майбутні пекарі-кондитери Олена Нога та Ольга Соловейко. Професійне вміння та майстерність у сервуванні святкового столу показали у своєму майстер-класі учні-бармени-офіціанти Ірина Ковальова та Любов Завадська. Присутні були зачаровані мистецтвом виготовлення прикрас з овочів молодими кухарями Ганною Жук та Наталею Леус. Окрасою заходу стало дефіле молодих перукарів та закрійників. Групою учнів було продемонстровано авторські зачіски та молодіжний одяг повсякденного вжитку. Зацікавила показом своїх моделей Вікторія Шепурова, колишня випускниця НВК №10, яка була неодноразовою учасницею міських олімпіад з трудового навчання, а сьогодні здобуває фах закрійника. Книги, альбоми та журнали, представлені на книжковій виставці “Мистецтво створювати красу” розширили профорієнтаційну тему акції.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона