Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

На варті Української держави

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил — свято, яке від часу його заснування тридцятиліття тому завжди відзначали з гордістю та пошаною. Сьогодні Збройні Сили — це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу.

Аби привітати героїв – захисників, почути з перших вуст розповідь про їх щоденну ратну працю по захисту держави, фахівці обласної бібліотеки для молоді напередодні свята провели урок патріотизму «На варті Української держави», запросивши на зустріч з старшокласниками ліцею №17 військовослужбовців однієї з військових частин міста. Воїни - Віктор, Сергій, Іван та Василь розповіли про свій шлях, що привів кожного з них до лав Збройних Сил України./p>

Зустріч була теплою й зворушливою. Розповіді про війну з державою - агресором не залишили байдужими старшокласників. Говорили про мужність, патріотизм, громадянську свідомість, здобуття військових професій. Майбутнім захисникам було цікаво дізнатись про сучасні Збройні Сили України в умовах війни. Юні читачі цікавились сучасним озброєнням, амуніцією, навчанням наших військових за кордоном. Ліцеїстам випала унікальна нагода ближче ознайомитись з військовим екіпіруванням: учні із задоволенням приміряли бронежилети, каски та іншу військову амуніцію. Знайомились із зразками зброї: пістолетами, автоматами - про які детально розповіли військовослужбовці частини.

А бібліотекарі запропонували читачам книжково- ілюстративну виставку «На варті Вітчизни», на якій представили видання про Збройні Сили України, про подвиги українських захисників, які відстоюють та захищають майбутнє нашої держави, виявляють мужність, безстрашність і стійкість у виконанні свого військового обов’язку, гарячу любов до своєї Вітчизни, вірність присязі та бойовим традиціям українського війська.

Працівники бібліотеки та учні ліцею привітали воїнів зі святом, подарувавши книги, обереги та солодкі презенти.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона