Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

«Національно-патріотичне виховання молоді в умовах війни: бібліотечний аспект»

Такою була тема обласної онлайн-конференції, яку організувала на платформі ZOOM Хмельницька обласна бібліотека для молоді. Впродовж трьох годин провідні фахівці обласної книгозбірні та їх колеги з бібліотек територіальних громад ділились досвідом з наступних питань.

Комбатантська література, як важливий чинник формування патріотизму; Інформаційні та бібліографічні ресурси на допомогу національно-патріотичному вихованню в бібліотеці; Соціокультурна робота бібліотек національно-патріотичного спрямування: інноваційні підходи; Виховання патріотичних почуттів засобами краєзнавства; Вплив мистецтва на формування національно-патріотичної свідомості молодої особистості; Національно-патріотична складова в організації роботи бібліотеки з внутрішньо-переміщеними особами.

Змістовні доповіді, презентації фахівців обласної бібліотеки для молоді за програмою конференції були корисними для всіх учасників онлайн-зустрічі. Своїми здобутками в царині патріотичного виховання молоді в воєнний період поділились і представники бібліотек громад: Інга Гресь, бібліотекар1 категорії юнацького абонементу Кам'янець –Подільської ЦБ ім.Костя Солухи; Юлія Саянок, директор комунального закладу «Центральна бібліотека Чорноострівської селищної ради»; Тетяна Гайдашук, провідний бібліограф Ізяславської міської публічної бібліотеки КЗ «Ізяславський центр культурних послуг»; Олена Фесюк, методист КЗ «Білогірська центральна бібліотека Білогірської селищної ради».

Зацікавленість значної кількості фахівців бібліотечної галузі області заявленою темою свідчить про її актуальність в наш час. Адже бібліотеки є важливою ланкою в формуванні національно свідомої української молоді. І той досвід, який розкрито в ході професійного спілкування, стане в нагоді кожному бібліотекарю.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона