Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Знана авторка детективів Ксенія Циганчук презентувала свої нові книги в обласній бібліотеці для молоді

Молода, але вже відома широкому колу шанувальників детективного жанру, українська письменниця з Рівного Ксенія Циганчук на запрошення обласної молодіжної книгозбірні відвідала Хмельницький з презентацією своїх нових романів "Неспростовні докази" та "Хто тебе вбив?".

Ксенія Циганчук пише детективи, трилери, горори. Саме ці жанри полюбляє читати сучасна молодь. Але її творчість високо цінують не лише читачі, а й члени професійних журі різноманітних конкурсів. Зокрема, пані Ксенія лауреатка Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (2016), літературної премії ім. Михайла Дубова у номінації «Проза» (2017). В 2016 році світ побачив її роман «Коли приходить темрява», який отримав спеціальну премію від Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив. В 2019 році їй призначено Стипендію Президента України для молодих письменників і митців.

На зустріч з письменницею завітали любителі детективного жанру- читачі бібліотеки, пересічні хмельничани, що відгукнулись на подію в соціальних мережах. Авторка, презентуючи нові романи, запропонувала присутнім справжній інтерактив - відгадати за картинкою: що відбулось - вбивство чи самогубство? Всі гіпотези коментувала, ілюструючи в подальшій розмові як пишуться детективи, хто консультує автора, як народжуються сюжети. Ці питання найбільше цікавили читачів. Ксенія розповіла про свою роботу з видавництвами, про те як вимальовує цілісні образи своїх героїв, про свій досвід спілкування з поліціянтами, який дозволив авторці максимально правдоподібно витворювати захоплюючі сюжети із серії поліцейських детективів, подивувала гостей чималим доробком як для молодого автора, проілюструвала як вона бачить головних героїв - поліціянтів.

Цікава презентація, цікаве знайомство , цікаві нові книги у фонді бібліотеки, на які чекали читачі. А бібліотека продовжує знайомити молодь з популярними молодими українськими авторами.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона