Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Літературно-мистецькі понеділки в обласній бібліотеці для юнацтва
започатковано в 2022 році спільно з міською літературною спілкою «Поділля».

Творчі зустрічі з поетами, прозаїками, художниками, співаками надихають хмельничан, вселяють віру в нашу перемогу , нагадують, що українське слово, українську культуру не можуть знищити ніякі загарбники. За півтора року реалізації проєкту мешканці та гості міста познайомились з антивоєнною поезією Любові Сердунич, Ігора Байдака, Миколи Думного, лірикою Павла Гірника, Світлани Зозулі, Миколи Чевелюка, Надії Вітвіцької, Галини Корицької, Володимира Олійника. В один із творчих понеділків в бібліотеці презентувала свою дебютну поетичну збірку Ольга Бучина, дівчинка з особливими потребами, книга якої видана шрифтом Брайля, а Галина Однолєтко знайомила зі своєю «Музичною абеткою для дітей». З впевненістю в нашій перемозі дарував свої пісні бард і волонтер Ігор Білий, свій медіапроєкт до 300-річчя Григорія Сковороди презентувала Ніна Качеровська. Вистражданими поглядами на українську історію і національну ідею ділився колишній дисидент Кузьма Матвіюк. Були й тематичні зустрічі до Дня Матері, Дня Батька, меморіальні вечори-спогади.

Надзвичайно захоплюючу подорож у світ мистецтва подарувала учасникам зустрічі мистецтвознавець, член Спілки художників України Людмила Рожко-Павленко в понеділок 10 липня, а 17 липня в бібліотеці відбувся незабутній вечір українського романсу та класичної української естради співака та режисера Василя Гринчука. Справжнім відкриттям стала творчість Мальвіни Ісаєвої, колишньої хмельничанки, що мешкає нині в Києві і яка в перші ж дні російської агресії стала в ряди територіальної оборони Києва.

Такі зустрічі збагачують духовно, - написала на сторінці бібліотеки в соціальній мережі одна з відвідувачок мистецького заходу.

Тому творча співпраця бібліотеки та спілки «Поділля» продовжується і в наступний понеділок в бібліотеці знову зустріч.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона