Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


День знань в бібліотеці

Новий навчальний рік розпочався в умовах війни, у часи, коли Україна виборює свою незалежність, право на існування і платить за це найціннішим - тисячами людських життів… День знань в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва як завжди гамірний, сповнений дзвінких голосів школярів, які сьогодні завітали до нас на свій перший урок.


"МИ - УКРАЇНЦІ:ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!".

Тема першого уроку у школах України. Бібліотекарі відділу абонементу, читального залу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва на зустрічах зі старшокласниками ліцею №17, колегіуму №16, НВК №10, гімназії №1 згадали подвиги наших мужніх, нескорених захисників, віддали шану усім загиблим у цій війні, з вдячністю згадували волонтерів, як дорослих так і дітей. вкотре зосередили увагу на світоглядних пріоритетах своєї нації, на засадничих ідеях своєї держави. Розмірковували в різних читацьких аудиторіях над тим, як вносити власний вклад на шляху до перемоги: переглядали сюжети про волонтерську роботу дітей з різних регіонів, згадували про збір коштів на потреби армії, надихались піснями сучасних виконавців та картинами художника Олега Шупляка.

Надзвичайно емоційною виявилась зустріч учнів колегіуму №16 та НВК 10 з акторами театру студії "Безмеж" Центру національного виховання учнівської молоді під керівництвом режисера Володимира Павловського. Молоді учасники театру - студії Мирослава Атаманчук, Наталія Багрій, Костянтин Гордієнко, Анастасія Кобильник, Анастасія Семенюк, Вікторія Клопотовська, Юлія Сабій подарували присутнім композицію з віршів сучасних українських поетів на воєнну тематику: "Ми - нація, ми - сила, ми - народ".

Також учням було надзвичайно цікаво зустрітися з начальником сектору ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області Наталією Ковальською, представниками вибухотехнічної служби Головного управління національної поліції в Хмельницькій області Павлом Кайтанюком та Володимиром Соколом, представником ДСНС Олександром Ленюком. Зустріч організували фахівці читальної зали. Учні засвоїли основні правила поведінки у надзвичайних ситуаціях, правила поводження з потенційними вибухонебезпечними предметами та правилами поводження в школі під час війни.

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва вітає своїх читачів з початком нового навчального року та зичить мирного неба, щастя у вільній незалежній країні!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона