Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

День знань в обласній бібліотеці для юнацтва!

Бібліотека в перший день навчального року традиційно організовує для старшокласників різних шкіл міста перший урок. Цьогоріч традицію було дотримано , хоч і з деякими карантинними обмеженнями. Всі відділи обслуговування бібліотеки організували для учнів святкове дійство в приміщенні бібліотеки, на вуличному бібліотечному майданчику і безпосередньо в навчальних закладах. Тематику першого уроку бібліотекарі запропонували різноманітну та актуальну і кожен клас зміг обрати цікаву для себе тему.

Навчальний рік 2020/2021 Указом Президента України оголошено Роком математичної грамотності в Україні. Тема «Математика у повсякденному житті» запропонована працівниками відділу абонемента учням ліцею №17 була сприйнята з захопленням. Учні разом із бібліотекарями перевірили свій «окомір», переглянули цікаве відео «12 фактів про математику», «Чому бджоли надають перевагу шестикутникам», спробували себе в ролі власників домогосподарств із застосуванням в них математики. «Наука не має Батьківщини, але не буває без Батьківщини вченого, і те значення, що його праці можуть мати у світі, він повинен віддавати своїй Батьківщині»- так писав відомий французький мікробіолог і хімік Луї Пастер, тому розповідь про відомих українських математиків дуже зацікавила учнів.

«У серці з Україною»- під такою назвою провели перший урок для 8-класників ліцею №17 фахівці читальної зали. Урок пройшов креативно, адже було задіяно багато різних інтерактивних форм для його проведення- ігри,руханки, вікторини, під час яких старшокласники дізнались багато цікавого про рідну країну.

Працівники відділу періодики провели День знань «Моя країна – Україна безпосередньо в навчальній аудиторії ліцею № 17.Завідуюча відділом Ірина Міщенко розповідала учням про героїчну історію Української держави, її видатних діячів культури, мистецтва, науки і спорту та її роль і місце серед європейських країн. Цікавою була віртуальна подорож «Україна - моя Батьківщина» - читачі мандрували унікальними куточками нашої країни . Святковий настрій створювали пісні та вірші про Україну, привітання працівників бібліотеки та відеопривітання військовослужбовців Хмельницького батальйону Національної гвардії України, яке вони записали для читачів бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона